Art Akademie

Domů » Art Akademie
akademie

Vážení přátelé a příznivci umění!

Dům umění na Chvalské tvrzi pro Vás pořádá výtvarné kurzy různých kreslířských a malířských technik a umělecko-řemeslné workshopy. Pro rok 2025 jsme pro Vás připravili komplexní skladbu kurzů. Od úplných základů pro začínající výtvarníky, přes techniky kresby k technikám malby, až po netradiční, alternativní či experimentální malbu.

Naši lektoři jsou akademici a výtvarníci s mnohaletou praxí se zájmem předávat své zkušenosti, které nasbírali za celý svůj profesní život. Náš atelier a naši lektoři mají zájem o vaše vzdělávání na vysoké úrovni, proto jsou kurzy obsazovány pouze v omezeném množství žáků tak, aby se vyučující mohl plně a maximálně svému studentovi věnovat. Výsledkem a našim uspokojením je, aby absolvent kurzu byl výtvarně obohacen v té největší míře.

Výtvarné umění má své kořeny v rodině Fialů již od roku 1907, kdy Josef Fiala (1882-1963), tehdy čerstvý absolvent Císařské akademie výtvarného umění, založil svůj výtvarný atelier. Celý život se pak profesně zabýval malbou, výtvarným uměním a jeho restaurováním.

Na tuto rodinnou tradici navázal založením Ateliéru Fiala v roce 1991 jeho pravnuk David Fiala. V roce 2013 jsme pak otevřeli „Dům umění na Chvalské tvrzi“, kde pořádáme výstavy, workshopy i výtvarné kurzy.

Registrace a informace pro Vámi vybraný kurz můžete psát na email: kurzumeni@atelier-fiala.cz
Ředitel Art Akademy: MgA. Peter Kollár
Vedoucí administrativa Art Atelier Fiala:  Zuzana Háková

Těšíme se na spolupráci
„Vaše výtvarné vzdělávání je naší prioritou“

0 AWARDS
0 PICTURES
0 WORKERS
0 MAGAZINES
WHAT’S ON

Our Leadership

David Fiala

David Fiala

jednatel

David se narodil v roce 1969 v Praze. Vystudoval Střední odbornou školu - obor restaurátorství ...